Nem olyan az életed, mint szeretnéd?

Téged is frusztrál, hogy nem ott tartasz, ahol képességeid alapján kellene?

Tudtad-e, hogy létezik egy kulcsfontosságú dolog, amit ha figyelmen kívül hagysz, SOHA nem leszel képes elérni a céljaidat?

Ha a fenti kérdések közül bármelyikre igen a válaszod, akkor jó helyen jársz.
Ha tovább olvasol megtudhatod, hogy mik azok a hét pecsétes titkok, melyeket a személyiségfejlesztő könyvek írói és a motivációs guruk soha nem mondtak el Neked.  Mert tudásra van szükséged, és nem motivációra!

Hozd szinkronba a tudatos és tudatalatti elmédet

Szabadítsd fel magad.
Köszönj el az akadályozó gondolatoktól!

Ismerd meg azokat a féltve őrzött titkokat, melyeket eddig elhallgattak előled! Találd meg az életedben lévő problémák VALÓDI okát és old meg őket olyan gyorsan és annyira hatékonyan amit a legmerészebb álmaidban sem gondoltál volna! A módszer használatával elképesztő sebességgel fog megváltozni a környezeted, hiszen az ellenállások megszüntetésével egy boldogabb, egészségesebb, anyagi szempontból jövedelmező élet vár rád.

Azonnali eredmények

Gyors változások az elakadt területen

Tanulás után egyszerűen alkalmazható otthoni környezetben is

Valódi, megbízható megoldást nyújt a tudatalattiban lévő akadályozó, ellenszándékot kifejtő problémák megtalálásában és felszámolásában

Önazonossági harcok

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Kapcsolati küzdelmek

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Érzelmi ellentmondások

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Karrier elakadás

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Mi a Tudatszinkronizáció?
Hogyan működik?

Tudományos kutatások szerint az emberek döntéseit 97%-ban a tudatalatti befolyásolja, és csupán 3%-ban a tudatos elme. A tudatalatti a háttérből észrevétlenül irányítja életünket. Meghatározza, hogy mit gondolunk saját magunkról, vagyis milyen az önképünk, továbbá azt is, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben és milyen eredményeket érünk el az életben.

Az emberek tudatalattija azonban rengeteg szemetet (téves elképzeléseket, káros tudatalatti programokat, és ellenszándékokat) is tartalmaz, melyek rendszerint meggátolják a tudatos céljaik elérését. Abban az esetben viszont, ha a tudatos elme és a tudatalatti ellentétbe kerül, mindig a tudatalatti kerül ki győztesen. A káros, céljainkkal ellentétes tudatalatti programok pedig szinte mindig nagyobb súllyal esnek latba, mint a pozitív gondolatok és az állandóan ismételgetett pozitív megerősítések.

Tudatosan mindenki vágyik a sikerre, az egészségre és a boldogságra.

Emberek milliói rengeteg időt és pénzt áldoznak önfejlesztésre, mégsem tudnak kimozdulni a holtpontról.

Vajon miért van ez így?

Tudatalattid olyan, mint egy sötét szoba, ahol az orrodig sem látsz el. Ezért azt sem tudhatod, hogy mi van odabenn. Márpedig ha nem látsz valamit, akkor azt piszok nehéz megváltoztatnod.

A Tudatszinkronizáció a tudatalatti és a tudatos elmét hozza harmóniába, egyfajta szinkronba, hogy ne gáncsoljuk ki saját magunkat!

Hogyan működik a gyakorlatban?

Általánosságban elmondhatjuk, hogy minden ember sikerre vágyik az életében, de közülük csak igen kevesen érik el a céljaikat.

Felmerül a kérdés: Néhány ember miért sikeresebb az élet egy-egy területén, mint a többiek?

Talán ezek az emberek okosabbak, vagy talán csak szerencsésebbek, mint a többiek? Nem hinném. „Biztos csak szerencséjük volt”- vágja rá ilyenkor az átlagember. De valóban ilyen egyszerű lenne a dolog?

Minden ember arra törekszik, hogy céljait elérje és a legtöbb esetben mégis újra és újra kudarcot vallanak. Mintha legjobb igyekezetük ellenére is valami titokzatos erő folyamatosan szabotálná terveiket. Vajon miért történik ez?

Azt hiszed, hogy ennek bármi köze van az intelligenciához vagy a magas iskolai végzettséghez? Nagyon sok olyan emberrel találkoztam, aki kiemelkedő intellektuális képességekkel rendelkezett, ennek ellenére az életük egy kudarc volt.

Akkor vajon mi lehet az a rejtélyes dolog, ami sikeressé vagy sikertelenné teszi az embert?

A válasz: a TUDATALATTID

Jobban mondva azok a tudatalattiban lévő programok, melyek hatással vannak életed minden területére, anélkül, hogy egyáltalán tudatában lennél a létezésüknek.

Az elme részei

Elmédnek két részét különböztethetjük meg: a tudatos elmét és a tudatalattit.

Ez a két rész teljesen különböző módon működik.

A tudatos elméddel képes vagy gondolkodni, tervezni, és problémákat megoldani.

Tudatalattid ezzel szemben nem végez összehasonlításokat, nem tárja fel az ellentmondásokat és nem mérlegel. Tudatalattid csupán reagál a tudatod által továbbított benyomásokra.

Nem részesíti előnyben az egyik vagy a másik cselekvési lehetőséget. Nem mérlegeli a dolgokat, mint ahogyan azt a tudatos elméd teszi.

Olyan a tudatalattid, mint a termőföld, amely a jó és a rossz magokat egyaránt befogadja és kihajtatja. A káros, romboló gondolatok tudatalattidban is rombolnak, s kellő időben a jellegüknek megfelelő tapasztalatok alakjában öltenek testet.

Sokan és sokat beszéltek már a tudatalattinkról, amely az életünk lényeges, meghatározó tényezője. Lássuk hát, hogyan is kerülnek be a tudatalattiba bizonyos gondolatok, programok, hitek és hitrendszerek.

Ez a folyamat még kora gyermekkorban veszi kezdetét. A kisgyerek tudatalattija olyan, mint egy szivacs – mindent magába szív. A gyermek körülbelül 7 éves koráig nem képes tudatosan eldönteni, egy állításról, hogy az igaz vagy téves.

A tudatalatti nem képes mérlegelni, és nem képes a bejutó információkat értékelni sem. A tudatalatti egy dolgot tud: Végrehajtani a benne lévő programok utasításait.

( Vagyis ebből a szempontból olyan, mint egy számítógép, ami csak a beletáplált parancsokat teljesíti.)

A tudatalattiban lévő programokat nevezhetjük egész egyszerűen hiteknek is. ( Sokan a hiedelem vagy a meggyőződés kifejezést használják a hit kifejezés helyett, de valójában ugyanarról a dologról beszélünk.)

 

Mik azok a hitrendszerek?

A hit egy olyan elképzelés, amit igaznak tartasz.

Most akkor vizsgáljuk meg hogyan is kerülnek bele a gyermek tudatalattijába ezek a hitek.

A gyermek főleg életének első pár évében rendkívüli mértékben függ szüleitől, az élete is szülei gondoskodásától függ. A kisgyerek számára a szülei nagyoknak és erőseknek tűnnek, hiszen ők biztosítják a gyermek számára a túléléshez szükséges dolgokat. A gyermek tudatalattija pedig mérlegelés nélkül elfogad mindent, amit a szülei mondanak. Elsősorban az olyan gondolatok kerülnek be a gyermek tudatalattijába, amelyeket a szülei gyakran mondanak.

Nézzünk erre pár példát.

„Az élet nehéz” – tegyük fel, hogy ez volt az apa szavajárása (és a tudatalatti hite az élettel kapcsolatban.) Minden bizonnyal több százszor hallotta tőle ezt a fia/lánya mire felnőtt. Ez a hit a gyermek tudatalattijában is nyilván mélyen gyökeret vert, ennek hatására.

Vagy egy személyes kedvencem: „Szegények vagyunk, de legalább becsületesek.” Mondanom sem kell, hogy ez a hit egyértelműen azt sugallja, hogy aki viszont gazdag, az nem becsületes. Így a gyermekben negatív értékítélet alakul ki a pénzzel és a gazdagsággal szemben, és emiatt tudat alatt ellenérzései lesznek ezekkel szemben. Meg persze a gazdag emberekkel szemben is.

Természetesen a gyermek nem csak szüleitől tud átvenni új hiteket, (melyek azután a tudatalattijába süllyednek), hanem más emberektől is, de legalapvetőbb hiteinket ettől függetlenül szüleinktől vesszük át életünk első hét évében.

Életünk során természetesen mindig újabb és újabb hitekkel azonosulunk azáltal, hogy egyetértünk az adott állítással, vagy csak éppenséggel elfogadjuk azt.

Tudatalattink pedig olyan, mint a dzsinn a mesében, aki azt mondta Aladdinnak „Amit csak kívánsz én teljesítem gazdám”

Vegyük az egyik fenti példát: „Az élet nehéz” – tudatalattid dzsinnje pedig válaszol rá „ Értettem, és azonnal el is kezdem végrehajtani a parancsot.”

Nos így lesz nehéz annak az embernek az élete, aki a fenti hittel azonosult.(vagyis tudatosan vagy tudattalanul egyetértett vele, vagy elfogadta azt.)

A világ szó szerint a tükröd, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztald a fizikai síkon azt, amit a saját igazságodnak tartasz, amíg meg nem változtatod.

Vagyis a hiteink (tudatalattink tartalma) alakítják saját valóságunkat.

Rólam

A Tudatszinkronizáció módszereinek az egyszerűsége mélyreható változásokat hozott az életembe, melyek szinte egyik napról a másikra következtek be nálam.

Addigra már túl voltam jó néhány önfejlesztő tanfolyamon és személyiségfejlesztő könyvek tucatjain, mégis azt tapasztaltam, hogy a változás, melyet szerettem volna elérni, csak nem érkezik.

Súlyos pollen allergiában szenvedtem, mely a hivatalos orvoslás szerint „gyógyíthatatlan” betegség.

Nem segített semmi, pedig a homeopátiától, az agykontrollon át az energiagyógyászatig már mindent kipróbáltam. A Tudatszinkronizáció technikáinak segítségével sikerült teljesen meggyógyulnom, és azóta is tünetmentes vagyok.

Az egyetemi tanulmányaimmal kapcsolatban is komoly problémáim merültek fel. Ezt a problémát pár óra alatt sikerült megoldani a Tudatszinkronizációval, aminek köszönhetően cum laude minősítéssel végzem el az egyetemet.

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a Tudatszinkronizáció gyökeresen megváltoztatta az életemet.

Végre megértettem, hogy miért nem értem el korábban az áhított sikereket, minden erőfeszítésem ellenére sem.

Azóta tudom, hogy a tudatalattink, életünk minden területét döntő mértékben befolyásolja. Minden (vagy majdnem minden), ami velünk történik az a hitrendszereink, meggyőződéseink és érzelmi mintáink kivetülése.

Tanulmányaim:

A Tudatszinkronizáció technikáit Bánhidi Andrástól, a módszer kidolgozójától tanultam személyesen. Ő évtizedekig az USA-ban élt és tevékenykedett, mielőtt hazatelepült volna Magyarországra. A tanfolyam az ő 30 évig tartó útkeresésének és kutatásának az eredménye.

A Biologika alaptanfolyamot Váczy Józsefnél, a haladó tanfolyamot (Kulcsok és Elmezavarok) pedig Pindrok Beátánál végeztem el.

A Biologika ismerete felbecsülhetetlen jelentőségű mindenki számára, aki vissza szeretné nyerni az egészségét, vagy egészséges szeretne maradni. Ez a tudás nagyon fontos, mivel sok esetben életet menthet.

További ismereteim:

Agykontroll tanfolyam elvégzése – dr. Domján Lászlónál

A Recall Healinget, mely bizonyos szinten a Biologikára épül, és tágabb nézőpontból vizsgálja a betegségek okait, autodidakta módon tanulmányoztam.

Egyéb eredményeim:

Gyermekkorom óta versenyszerűen sakkozok.

Legjobb eredményeim:

A 2000. évi Magyar Országos Korcsoportos Bajnokságon elért 9. helyezés

2011-ben Nógrád megye bajnoka lettem.

Szakmai Bejegyzéseim

Kontrollmánia, szorongás, párkapcsolati problémák (egó töredék)

Mihály egy középkorú férfi, aki állandó szorongásától és visszatérő párkapcsolati problémáitól kívánt megszabadulni a Tudatszinkronizáció segítségével. Elmondta, hogy gyermekkora óta, gyakran törnek rá negatív érzések, elsősorban szorongás, mely megkeseríti az életét....

Kiszolgáló mintázatok

Sokszor keresnek meg olyan emberek, akik saját bevallásuk szerint már mindent megpróbáltak problémáik megoldása érdekében. Akik a legkülönbözőbb módszereket és terápiákat próbálták már ki, mégsem sikerült semmilyen pozitív változást elérniük. Ezeket a...

Negatív állapot, vagy betegség előnye

Egy középkorú hölgy, Kati keresett meg a problémájával. Elmondta, hogy nagyon gyakran szédül, és ez megkeseríti az életét. Már egy éve fennállt nála ez az állapot. Nagyon sok mindent megpróbált, eredmény nélkül. Végső elkeseredésében jött el hozzám. Elmesélte, hogy...

Poszttraumás stressz, fóbia

Petra, egy fiatal magyar hölgy, aki Bosznia-Hercegovinában született, és átélte a délszláv háború (más néven jugoszláv polgárháború) borzalmait. Súlyosan megsebesült, és több barátját is elvesztette a polgárháború során. Évekkel a háborús események után poszttraumás...

Párkapcsolati problémák

Ildikó egy 36 éves, elvált hölgy, akinek van egy 10 éves kisfia. Visszatérő jellegű párkapcsolati problémáival keresett meg. Elmondta, hogy a párkapcsolatai folyamatosan kudarcba fulladnak. Egyrészről úgy érzi, hogy nem a megfelelő férfiakat szokta választani,...

Béla és a nagyszülők traumája

Béla egy szlovákiai, magyar fiatalember, aki Tamáshoz hasonlóan, élete során már többször elveszítette mindenét. Ez az eset azt is jól mutatja, hogy nem csak a saját, hanem a felmenőink mintái, programjai is erőteljes hatással lehetnek az életünkre. Ahhoz, hogy Béla...

Elégedett ügyfeleim gondolatai a Tudatszinkronizáció módszeréről

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Frink Szabolcs

Ingatlan befektető, Vállalkozó

2016-ban a 2 milliárdos éves forgalmú vállalkozásom a piac kedvezőtlen alakulása miatt rövid idő alatt tönkre ment. Az évek alatt felépített egzisztenciám, milliós havi jövedelmem, álom életem eltűnt, lelkem romokban hevert. Magamat hibáztattam mindenért, tele került a fejem önkorlátozó hiedelmekkel, ellentétes gondolatokkal. Pánikbetegségem lett, amit depresszió kísért. A Tudatszinkronizáció módszerét használva gyorsan javult az állapotom, ami Dani segítségének köszönhető.

Szilágyi Gergely

Vállalkozó

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Név megy itt

Ne várj tovább.
Foglalj időpontot még ma!

Pin It on Pinterest