Miről szól a Tudatszinkronizáció?

Mottó: Ismerd meg Önmagad

A Tudatszinkronizáció során egyszerű, mégis brutálisan hatékony technikák segítségével meg fogod ismerni a saját tudatalattid tartalmát és a számodra nem kívánatos tudatalatti programokat, gondolatokat, hiteket, magatartási mintákat, negatív érzelmeket, sőt testi tüneteket is képessé válsz megszüntetni egyszer s mindenkorra.

Emellett az elmédben lévő ellentéteket is felszínre hozzuk és semlegesítjük. Tudatalattid tartalmát „kigyomláljuk” és megszüntetjük azokat a tudatalatti hiteidet és negatív érzelmeidet, melyek eddig szabotáltak téged abban, hogy elérjed az életedben azokat a sikereket, melyeket megérdemelsz.

Boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik az életed. Felismerésekre fogsz jutni önmagaddal és az életeddel kapcsolatban.

Rá fogsz jönni arra is, hogy miért alakult eddig így az életed és, hogy miért voltál sikeres életed bizonyos területein, míg más területeken nem sikerült elérned a vágyott eredményeket.

Olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amelyek segítségével fel tudod ismerni azokat a tudatalatti hiteidet is, melyek létezésének sem vagy jelenleg tudatában.

Ezek tudatos megváltoztatásával pedig képessé válsz visszavenni az irányítást az élettől.

Vagyis végre a saját kezedbe tudod venni a sorsodat, és el tudod érni azokat az eredményeket, melyekről eddig csak álmodoztál.

Miben különbözik a Tudatszinkronizáció más módszerektől?

Más módszerek azért nem működnek megfelelően /vagyis nem elég hatékonyak, általában csak a felszínt kapargatják, nincs tartós eredmény/, mert nem veszik figyelembe a tudatalattiban lévő hiteket, illetve azok természetét.

A már meglévő hiteink megszüntetése nélkül, egy újabb hit beprogramozásával akarnak eredményt elérni. Így 2 ellentétes hit jön létre, melyek között feszültség támad.

A hit tulajdonképpen egy ELKÉPZELÉS, amelyet igaznak tartasz. Amikor létrehozol egy hitet, akkor az fennmarad, és kifejti hatását egészen addig, amíg meg nem szünteted.

Egy hit mindaddig fennmarad, amíg meg nem szüntetjük. Egy későbbi hit nem szünteti meg automatikusan a vele ellentétes korábbi hitet!

De miért is jelent ez problémát kérdezheted csodálkozva?

Ennek oka meglehetősen egyszerű. A tudatalattiban lévő mentális programok ebből a szempontból nagyon hasonlóak a számítógépen futó programokhoz.

Az egyszerűség kedvéért tekintsünk úgy a tudatalattidban futó programok összességére, mint egy operációs rendszerre (pl egy Windows-ra). Ha a Windows folyamatosan lefagy illetve összeomlik, akkor mit kell csinálnod a hiba elhárítása érdekében? Talán felinstallálni mellé egy másik Windowst abban a reményben, hogy az majd kijavítja a rosszul működőt?

Aki már találkozott ilyen jellegű problémával az pontosan tudja, hogy ez nem lenne bölcs döntés.

Az ideális megoldás természetesen az, hogy letöröljük az állandóan lefagyó Windowst a számítógépről. és utána újratelepítjük azt.

/Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a Tudatszinkronizáció során a tudatalattink teljes tartalmát törölnénk, a fenti csak egy analógia a könnyebb megértés érdekében./

Mi történik akkor, amikor két ellentétes utasításokat adó program fut a számítógépünkön? Természetesen előbb-utóbb összeakad a két program és folyamatos problémákat fogsz észlelni, holott lehet, hogy sokáig rá sem jössz arra, hogy mi a hiba valódi oka.

A pozitív megerősítéseket azért kell rengetegszer elmondani, illetve újra és újra meghallgatni, mert az ember tudatalattijában velük ellentétes hitek vannak, és ezek a hitek sokkal erősebbek, mint a tudatos gondolatok.

De ha megszüntetjük az önkorlátozó, negatív, céljaiddal ellentétes hiteket, akkor nincs szükség a pozitív megerősítésekre. A Tudatszinkronizáció során többek között ezeknek a céljaiddal ellentétes, szabotáló jellegű hiteknek a beazonosítása és megszüntetése történik. Ennek következtében tartós eredményeket érünk el.

Mi történik a Tudatszinkronizáció során?

Úgy gondolom, hogy fontos tisztázni, hogy mivel nem foglalkozunk. A Tudatszinkronizáció nem egy újabb fejtágító jellegű előadás sorozat, vagy motivációs előadás. 

A Tudatszinkronizáció tapasztalati jellegű.

Egy gyors elméleti alapvetés után, egyszerű, de rendkívül hatékony technikákat fogunk alkalmazni, melyek segítségével felfedező útra indulhatsz a tudatodba.

Te döntesz, meddig mész el. Természetesen nem fogok semmiféle hitrendszert vagy igazságot rád erőltetni.

Különleges gyakorlatok segítségével tapasztalati tudást szerezhetsz Önmagaddal és az életeddel kapcsolatban.

Haladásod során tudatára ébredsz saját teremtő erődnek, mely valószínűleg ámulatba ejt majd.

Speciális technikák segítségével felfedezheted a tudatalattidban lévő hiteidet, melyek eddig a háttérben rejtőzve formálták életedet.

Meg foglak tanítani egy automata ásási technikára, melyet haladó szinten már önállóan is tudsz majd alkalmazni. Ennek a technikának a segítségével automatikusan le tudunk ásni a tudatalattid mélyére, és elő tudjuk csalogatni a tudatalattiból az ott rejtőző, céljaiddal ellentétes hiteket.

Meg fogsz ismerni egy olyan technikát is, melynek segítségével úgy tudjuk feloldani az elmében található korlátozó hiteket és ellentéteket, hogy nem szükséges egyesével beazonosítani és törölni azokat. Száz és száz megbúvó hitet és káros tudatalatti mintázatot tudunk semlegesíteni percek alatt, ezzel az energetikai jellegű módszerrel, mely semlegesíti a tudatalattiban tárolt töltést.(Vagyis a káros mentális energiát.)

A Tudatszinkronizáció megtapasztalásokon keresztül tanít, szemben más elméleti jellegű kurzusokkal. Éppen ezért szükség van egy képzett trénerre, aki végigvezet téged a folyamaton.

A Tudatszinkronizáció ellát téged azokkal az eszközökkel, melyek segítségével változtatni tudsz azokon a dolgokon, melyeken szeretnél.

 

Mikor gyere Tudatszinkronizációra?

 • Ha szeretnéd végre megoldani a problémáidat
 • Ha szeretnél boldog, elégedett életet élni
 • Ha szeretnéd a saját kezedbe venni az életed irányítását

Milyen esetekben NE gyere Tudatszinkronizációra ?

 • Ha pont jó úgy az életed, ahogy van
 • Ha könnyedén meg tudod oldani minden problémádat
 • Ha minden célodat simán el tudod érni az életben
 • Ha csak álmodozol a változásról, de nem vagy hajlandó semmit sem tenni érte

 

A Tudatszinkronizáció neked való ha:

 • Szeretnél sikeres lenni életed valamennyi területén
 • Szeretnél nagyobb önbizalmat és sziklaszilárd önbecsülést
 • Szeretnél boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni
 • Szeretnél megszabadulni negatív, önszabotáló mintáidtól
 • Szeretnéd elérni a kitűzött céljaidat
 • Szeretnéd hatékonyan megoldani a problémáidat

A Tudatszinkronizáció során megtanulod:

 • Hogyan találd meg az Életedben megjelenő problémák valódi okát
 • Hogyan tudod könnyen, gyorsan megoldani a feltárt problémát

 

Mit nyersz a Tudatszinkronizációval ?

 • Felismered hogyan működik a világ valójában
 • Megtanulod hogyan tudod megváltoztatni az életed
 • Megtanulod elfogadni, sőt szeretni önmagad
 • Rájössz mi az, ami miatt eddig esetleg nem sikerült úgy az életed, ahogy szeretted volna
 •  Megtanulsz tudatosan teremteni
 • Tudatossági szinted jelentős mértékben emelkedni fog
 • Ha elég eltökélt és kitartó vagy, megtapasztalhatod azt a tudatállapotot, amelyet a keleti vallások megvilágosodásnak neveznek.
 • Megtanulod hogyan tudsz megszabadulni azoktól a régi korlátoktól, melyek eddig a boldogságod útjában álltak

Időpontot foglalok

május 2022
hét ked sze csü pén szo vas
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Pin It on Pinterest