Dr. Ujj Dániel

Bemutatkozás

Dr. Ujj Dániel (Dani) vagyok, a Tudatszinkronizáció rendszerének megalkotója.

Salgótarjánban élek, egyetemi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem jogi karán szereztem.

A Tudatszinkronizáció  elméleti és technikai alapját a Bánhidi Andrew féle módszer képezi, melyet jelentős mértékben továbbfejlesztettem, és egyéb hatékony technikákkal kiegészítettem.

Amikor először találkoztam a Báhidi módszer technikáival, azonnal megfogott azok egyszerűsége, és a mélyreható változások, melyek szinte egyik napról a másikra következtek be nálam.

Addigra már túl voltam jó néhány önfejlesztő tanfolyamon és személyiségfejlesztő könyvek tucatjain, mégis azt tapasztaltam, hogy a változás, melyet szerettem volna elérni, csak nem érkezik.

Súlyos pollen allergiában szenvedtem, mely a hivatalos orvoslás szerint „gyógyíthatatlan” betegség. Allergiás voltam többek között az összes fűfélére, úgyhogy nekem tavasz elejétől ősz végéig tartott az allergia szezon.

Nem segített semmi, pedig a homeopátiától, az agykontrollon át az energiagyógyászatig már mindent kipróbáltam. Ekkor még nem ismertem a Biologikát és az allergia működését, ennek ellenére a Bánhidi módszer technikáinak segítségével sikerült teljesen meggyógyulnom, és azóta is tünetmentes vagyok.

Az egyetemi tanulmányaimmal kapcsolatban is komoly problémáim merültek fel. Komolyan fontolgattam, hogy otthagyom a jogi egyetemet.

Ezt a problémát pár óra alatt sikerült megoldani, később pedig cum laude minősítéssel végeztem el az egyetemet.

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a Tudatszinkronizáció gyökeresen megváltoztatta az életemet.

Végre megértettem, hogy miért nem értem el korábban az áhított sikereket, minden erőfeszítésem ellenére sem.

Azóta tudom, hogy a tudatalattink, életünk minden területét döntő mértékben befolyásolja. Minden (vagy majdnem minden), ami velünk történik az a hitrendszereink, meggyőződéseink és érzelmi mintáink kivetülése.

 

Tanulmányaim:

A Bánhidi módszer technikáit Bánhidi András Andrewtól, a módszer kidolgozójától tanultam személyesen. Ő évtizedekig az USA-ban élt és tevékenykedett, mielőtt hazatelepült volna Magyarországra. A Bánhidi módszer az ő 30 évig tartó útkeresésének és kutatásának az eredménye.

A Biologika alaptanfolyamot Váczy Józsefnél, a haladó tanfolyamot (Kulcsok és Elmezavarok) pedig Pindrok Beátánál végeztem el.

A Biologika ismerete felbecsülhetetlen jelentőségű mindenki számára, aki vissza szeretné nyerni az egészségét, vagy egészséges szeretne maradni. Ez a tudás nagyon fontos, mivel sok esetben életet menthet.

 

További ismereteim:

Agykontroll tanfolyam elvégzése – dr. Domján Lászlónál

A Recall Healinget, mely bizonyos szinten a Biologikára épül, és tágabb nézőpontból vizsgálja a betegségek okait, autodidakta módon tanulmányoztam.

Dani hihetetlen szakmai tudással rendelkezik, a szavaiból árad a hozzáértés és a foglalkozása iránti szeretet. Elhivatottsága példaértékű és nagyon inspiráló. Hála neki, újból teljes az életem!

Pudner Brigitta

Mindig lenyűgöz azzal a hihetetlen tudással és ismeretanyaggal, mellyel rendelkezik, és hogy ezáltal, valamint nagyszerű beleérző képességének köszönhetően a “gyökerénél ragadja meg” a problémákat!

A tudatalatti “legjobb kertésze”. Ő fantasztikus személyiség,  köszönöm hogy megismerhettem.

Frink Szabolcs

Pin It on Pinterest