Mi a Biologika?


Biologika – A betegségek titkainak megfejtése

 

A Biologika egy mérnöki pontosságú, élettani, orvostudományi rendszer, röviden elváltozástan. Az első olyan orvostudományi rendszer, mely összefüggéseiben vizsgálja az embert.

Feltárja a betegségek kialakulásának okát, azt, hogy hogyan zajlik le az adott betegség és milyen tüneteket tapasztalhatunk, illetve, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy meggyógyuljunk.

Érvényessége nem terjed ki a balesetek, mérgezés, sugárzás, és egyes kifejlődési rendellenességek következtében kialakuló elváltozásokra.

A Biologika rendszere a dr. Hamer által feltárt 5 biológiai természettörvényen alapul, ezért első körben ezek áttanulmányozását, és megértését javaslom.

A Biologika természettudományos kritériumok alapján, bármely tetszőleges eseten ellenőrizhető, megismételhető eredményességű orvostudomány.

Mivel a Biologika elsősorban egy elváltozástani rendszer NEM helyettesíti az orvosi diagnózist, illetve az ésszerű, életmentő beavatkozásokat és az esetleges tünetenyhítő gyógyszeres kezeléseket. ( A beavatkozásokról és a tüneti kezelésekről szigorúan ésszerűségi alapon kell dönteni.)

 

Orvosok véleménye a Biologikáról

Nézd meg a videóban, hogy mit mondanak azok a szakemberek, akik alaposan megismerték a biológiai természettörvényeket és összefüggéseket!

 

Pin It on Pinterest