Hogyan történik a Tudatszinkronizáció?

A Tudatszinkronizáció leghatékonyabb, és általam is alkalmazott formája az egyéni konzultáció. Ennek során a kliens tudatának mélyén lévő és őt reflexszerűen irányító minták – a kliens céljainak elérését akadályozó hitek, meggyőződések, kapcsolódó negatív érzelmek és más befolyásoló tényezők – a tudatos szintre kerülnek.

A probléma gyökerének beazonosítása után a célzott változás elérése már könnyebb, mivel a számodra nem kívánatos tudatalatti programokat, hiteket, hitrendszereket, magatartási mintákat és negatív érzelmeket meg tudjuk szüntetni egyszer s mindenkorra. Tudatalattid tartalmát „kigyomláljuk” és megszüntetjük azokat a tudatalatti hiteidet és negatív érzelmeidet, melyek eddig szabotáltak téged abban, hogy elérjed az életedben azokat az eredményeket, melyeket megérdemelsz.

A konzultáció fotelban ülve, ülő pozícióban történik, így a klienseim könnyen meg tudnak nyílni. Nálam a Tudatszinkronizáció mindig empatikus légkörben, értő odafigyelés közben zajlik, ami már nyugalommal járja át a konzultáció időtartamát.

A problémáidat megoldani pedig mindig olyan jó érzés.

 

A Tudatszinkronizáció olyan, mint a hipnózis?

Nem. A Tudatszinkronizációnak semmilyen köze nincs a hipnózishoz.

A Tudatszinkronizáció normál tudatállapotban történik. Mindennek a tudatában leszel, semmi sem történhet az akaratod ellenére.

 

Mit jelent a hit, illetve a hitrendszer kifejezés a Tudatszinkronizációban? Köze van a valláshoz?

Nincsen köze a valláshoz.

Hit = Egy olyan elképzelés, melyet igaznak tartasz.

Sokan használják rá a hiedelem, vagy meggyőződés kifejezéseket.

Vagyis a világ dolgairól és benne önmagunkról alkotott, és igaznak tartott olyan elképzelés, amely nem feltétlenül tudatosodik bennünk a mindennapok során.

Mindegyik hitrendszer afféle tanulság, amelyet a világgal vagy a velünk történt eseményekkel kapcsolatban jól vagy rosszul levontunk, vagy valakinek elhittünk.

 

Hány alkalom szükséges egy probléma megoldásához?

Mindannyian különbözőek vagyunk, és a problémáink is különbözőek, ezért erre a kérdésre nem lehet általános választ adni. A tapasztalatok alapján, átlagos problémák megoldásához sok esetben elég egy alkalom is. Azonban az is előfordulhat. hogy csak lassabban következik be változás.

 

Mennyi ideig szokott tartani egy konzultáció?

 Az első konzultáció átlagos időtartama 2 óra. Különösen bonyolult esetben 2,5 óra.

A további konzultációk átlagos időtartama 2 óra.

 

Hány alkalom szükséges, ha gyökeresen meg akarom változtatni az életemet?

 A legnagyobb eredményeket kétségtelenül azok az emberek szokták elérni, akik komolyan veszik a Tudatszinkronizációt, és valóban változtatni akarnak az életükön.

Nyilvánvalóan nem várható el, hogy a 20-30-40 év alatt felhalmozott összes probléma pár óra után varázsütésre megoldódjon.

 

Kinek nem ajánlott a Tudatszinkronizáció?

Annak, aki nem akarja igazán megoldani a problémáit. Annak sem ajánlott, aki szeretni a homokba dugni a fejét, mint a strucc.:)

Nem való továbbá azoknak sem, akik súlyos pszichiátriai betegségben szenvednek.

 

Milyen esetekben segíthet a Tudatszinkronizáció?

 A Tudatszinkronizáció segítségével bármely életterületen kezelni lehet a felmerülő problémákat, nehézségeket, elakadásokat.

Az alábbi lista ezért csupán példálózó jellegű.

 1. önértékelési problémák, önbecsülési problémák
 2. párkapcsolati problémák (nem találod a párod, mindig megcsalnak, nem tudsz elköteleződni, úgy érzed mindig kihasználnak)
 3. döntésképtelenség, megfelelési kényszer, NEM-et mondásra való képtelenség
 4. anyagi problémák, pénzügyi nehézségek (nem jutsz egyről a kettőre)
 5. terhelt szülő – gyermek viszony, kapcsolatteremtési nehézségek
 6. testképzavar
 7. függőségek kezelése (pl. játék-szenvedély, csoki/cukor függőség, TV/mobil függőség)
 8. rossz emlékek negatív hatásainak semlegesítése
 9. kontroll mánia (amikor valaki mindent irányítani akar)
 10. szorongás, állandó aggódás
 11. Nem találod a helyed az életben (nem érzed magad jól a bőrödben)
 12. félelmek, fóbiák
 13. túlsúly, fogyással kapcsolatos nehézségek (mindig eldöntöd, hogy lefogysz, de sose sikerül, illetve gyorsan visszahízol)
 14. munkahelyi problémák (túlhajszoltság, stressz, elbocsátás)
 15. konfliktuskezelési nehézségek
 16. Ismétlődő, negatív élethelyzetek

 

Mennyibe kerül a Tudatszinkronizáció?

A Tudatszinkronizáció díja 10.000 Ft/óra. Amennyiben a konzultáció időtartama nem kerek órára esik, időarányosan számítom ki a tiszteletdíjat.

 

Hol zajlanak a konzultációk?

Tudatszinkronizációra Salgótarján belvárosában, az irodámban van lehetőség.

Cím: 3100 Salgótarján, Főtér 1.(a parkkal szemben, a főbejárat fölé ki van írva, hogy Magyar Szakszervezetek Szövetsége) I. emelet 15-ös ajtó.

 

Szoktál tartani Budapesten is Tudatszinkronizációt?

Jelenleg Budapesten nem tartok Tudatszinkronizációt.

 

Online konzultációt is választhatok?

Az első konzultáció alkalmával a személyes (azaz nem online) részvételt javaslom.

Amennyiben az első konzultáció után úgy döntesz, hogy szeretnéd folytatni a megkezdett munkát, erre természetesen lehetőség van online (Skype-on keresztül) is.

Volt már olyan kliensem, akivel az első alkalom kivételével kizárólag skype-on keresztül végeztük a gyakorlatokat, és Ő is ugyanolyan nagyszerű eredményeket ért el, mint bárki más. Sem hatékonyság, sem egyszerűség szempontjából nincs különbség.

 

Miért ajánlott az első konzultáción személyesen részt venni?

A tudatalatti tartalmát alapvetően kétféle módon lehet tesztelni: kineziológiai típusú izomteszttel vagy ingával. Mindkettő működését nagyon könnyű elsajátítani, viszont sokkal könnyebb ezeket élőben megmutatnom és a használatukat megtanítanom.

Kineziológiai típusú izomtesztek közül kizárólag olyat alkalmazunk, melyet a kliens saját magán tud alkalmazni. Én a tesztelés alatt nem érek a klienshez.

Az emberek 99,9%-a nagyon könnyen, és gyorsan meg tudja tanulni a két módszer közül legalább az egyiknek a helyes használatát. Ingát természetesen biztosítok az irodámban.

 

Túl messze lakok, problémát jelentene a személyes, salgótarjáni találkozó. Ebben az esetben választhatom az első alkalomra is az online konzultációt?

Igen. Ennek viszont feltétele, hogy rendelkezzél egy ingával. Ingát könnyen, gyorsan be tudsz szerezni például az azurit.hu/inga.html weboldalról.

 

Van „házi feladat”? A Tudatszinkronizáció után van további otthon elvégzendő teendőm?

Az esetek 97%-ában nincsen. A Tudatszinkronizáció nemcsak gyors és hatékony, hanem sok más módszerrel ellentétben végleges eredményeket is biztosít.

Évek, vagy évtizedek alatt rögzült magatartási minták esetén viszont lehetséges, hogy szükség lesz pár hétre és némi felfedező kedvre a változáshoz. Például abban az esetben, ha valaki a Tudatszinkronizáció előtt folyamatosan halogatta a döntések meghozatalát, mert félt attól, hogy valami súlyos, vagy helyrehozhatatlan hibát vét, szükség lehet némi időre és gyakorlásra, hogy az új magatartási minta rögzüljön.

Pin It on Pinterest