Tamás egy középkorú férfi. Élete egyik mélypontján keresett fel engem.

Megtudtam tőle, hogy az eddigi élete a nagyon jó, és a nagyon rossz periódusok folyamatos váltakozása volt. Nem sokkal korábban vált el a feleségétől, aki szinte mindenéből kiforgatta. Tamás anyagi helyzete katasztrofális volt.

Elmondta, hogy egész életét a hullámhegyek és hullámvölgyek jellemezték anyagi téren is. Többször volt már kiemelkedően sikeres vállalkozó, de valahogy mindig elvesztette az anyagi javakat és mindig a padlóra került. Eddigi élete során már 3 esetben is megtörtént vele, hogy a nulláról kellett újrakezdenie az életét, segítség nélkül. Egy nagyon súlyos betegségen volt túl, melybe majdnem belehalt. Orvosai meg voltak lepődve, hogy egyrészről túlélte a dolgot, másrészről, hogy csodával határos módon sikerült felgyógyulnia.

Az ő esetében nagyon romboló és ártalmas tudatalatti programokat tártunk fel, melyek visszatérő jelleggel keserítették meg az életét.

A teljesség igénye nélkül:

„Jó szenvedni”, „a szenvedés nemessé tesz”, „az élet siralomvölgy”,

„a szenvedés nagy tanítómester”, „ha tudatosan szenvedsz, akkor különb vagy, mint mások”

„A gazdag ember Isten előtt nem kedves.”

„Jó a padlóra kerülni, mert, ha onnan felállok, akkor az emberek fel fognak rám nézni.”

Ezen hitrendszereket felfedezve nem túl meglepő, hogy Tamás mindig a padlóra került, és onnan minden esetben csodával határos módon fel is állt.

A fenti káros, romboló hatású hitrendszereket töröltük Tamás tudatalattijából.

 

Ez az eset az önszabotázs tipikus példája. Nem elég tudatosan akarni a sikert, hiszen az életben elért eredményeinket elsősorban a tudatalattinkban futó programok határozzák meg. Akkor is, ha nem is vagyunk a tudatában annak, hogy milyen program fut a tudatalattinkban.

Fél év telt el azóta, hogy a fenti romboló és kártékony hitrendszereket töröltük Tamás tudatalattijából.

Tamás azóta felépített egy nagyon sikeres vállalkozást 7 számjegyű havi jövedelemmel. Egészségi állapota, és általános közérzete is nagy mértékben javult.

Legutóbb a Kanári-szigetekről küldött képeket, ahol a jól megérdemelt nyaralását töltötte.

 

Béla és a nagyszülők traumája

Béla egy szlovákiai, magyar fiatalember, aki Tamáshoz hasonlóan, élete során már többször elveszítette mindenét. Ez az eset azt is jól mutatja, hogy nem csak a saját, hanem a felmenőink mintái, programjai is erőteljes hatással lehetnek az életünkre.

Ahhoz, hogy Béla problémájának meg tudjuk találni a valódi okát, meg kellett vizsgálni Béla családfáját is. Kiderült, hogy a nagyszüleit a Benes dekrétumok hatályba lépése után 1946-ban kitelepítették Csehszlovákiából. Mindenüket elvették, földönfutóvá tették őket, de legalább az életük megmaradt. A nagyszülők később, illegálisan visszaszöktek az országba.

Béla a következő tudatalatti programokat futtatta: „Jó elveszíteni mindenemet.”

„El kell, hogy veszítsek mindent.”

Jól látható, hogy ezek a nagyszülők programjai, akik igaz, hogy mindenüket elveszítették, de újra tudták kezdeni a nulláról, és legalább az életük megmaradt.

Miután ezeket a programokat töröltük Béla tudatalattijából, azonnal megkönnyebbült.

Másnapra szinte teljesen elment a hangja (általában nem szokott ilyen erőteljes fizikai reakció jelentkezni, de minden ember egyéni módon reagál), és csak 2 nap múlva múlt el ez a tünet.

Mit nyersz a Tudatszinkronizációval ?

  • Felismered hogyan működik a világ valójában
  • Megtanulod hogyan tudod megváltoztatni az életed
  • Megtanulod elfogadni, sőt szeretni önmagad
  • Rájössz mi az, ami miatt eddig esetleg nem sikerült úgy az életed, ahogy szeretted volna
  •  Megtanulsz tudatosan teremteni
  • Tudatossági szinted jelentős mértékben emelkedni fog
  • Ha elég eltökélt és kitartó vagy, megtapasztalhatod azt a tudatállapotot, amelyet a keleti vallások megvilágosodásnak neveznek.
  • Megtanulod hogyan tudsz megszabadulni azoktól a régi korlátoktól, melyek eddig a boldogságod útjában álltak

Időpontot foglalok

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Pin It on Pinterest