Ildikó egy 36 éves, elvált hölgy, akinek van egy 10 éves kisfia.

Visszatérő jellegű párkapcsolati problémáival keresett meg. Elmondta, hogy a párkapcsolatai folyamatosan kudarcba fulladnak. Egyrészről úgy érzi, hogy nem a megfelelő férfiakat szokta választani, másrészről rettenetesen féltékeny szokott lenni.

A férfi és női szerep- és viselkedés mintákat általában otthon lessük el, kisgyermekkorban. Szüleink viselkedéséből, és az ő házastársi szerepeikből következtetéseket vonunk le arra vonatkozóan, hogy milyen egy nő, vagy egy férfi, illetve hogyan kell viselkednie egy nőnek, vagy egy férfinek egy párkapcsolatban.

Ildikó a szüleitől nem sok jó példát látott a fentiekkel kapcsolatban.

Kisgyermek korában azonosult azzal az elképzeléssel, hogy „Egy férfinak olyannak kell lennie, mint az apám.” „Egy nőnek pedig úgy kell viselkednie, mint az anyám.”

Apja nem volt egy érzelmes típus, általában nem mutatta ki a pozitív érzelmeit.

Ildikó rájött arra, hogy sok esetben az állandó féltékenykedéssel ő rontja el a párkapcsolatait. Főleg nála fiatalabb, és véleménye szerint szebb nőkre volt őrületesen féltékeny, ésszerű ok nélkül. Saját maga sem értette, hogy miért viselkedik így.

A féltékenység okát az ő esetében is a családfán (a felmenőknél) találtuk meg.

A nagymamáját a nagyapja elhagyta egy fiatalabb nőért. Később, amikor ennek a kapcsolatnak vége szakadt, a nagypapa visszakönyörögte magát a nagymamához, aki vissza is fogadta őt.

Ennek a történetnek a felelevenítése után, Ildikó rájött, hogy ez nem is az ő programja, és nem kell neki tovább cipelnie ezt a terhet. Ezen kívül semlegesíteni kellett még nála több férfiakkal kapcsolatos negatív hitrendszert, és önkép tisztítást is kellett végeznünk.

A másik probléma a 10 éves kisfiával volt kapcsolatos. A kisfiú nem volt hajlandó szót fogadni az anyjának, csúnyán beszélt vele, melyet később mindig megbánt. Távolságtartó volt az anyjával.

Kiderült, hogy a kisfiú apja Ildikó ellen hangolta a gyermeket az elmúlt évek során.

Ne feledjük, hogy Ildikó évekkel korábban elvált a férjétől.

Ebben az esetben egy furcsa technikát alkalmaztunk. Ildikónak a kisfiával, és annak viselkedésével kapcsolatos negatív hitrendszereit tártunk fel és töröltünk.

Ildikó kisfiával én nem is találkoztam, Tudatszinkronizációt nála nem végeztünk.

Két héttel később Ildikó örömmel hívott fel, és elmesélte, hogy a Tudatszinkronizáció óta, a kisfiával való kapcsolata 180 fokos pozitív fordulatot vett. A kisfiú viselkedése teljesen megváltozott Ildikó irányában. Mintha kicserélték volna. Teljesen másképp viselkedik, és másképp is viszonyul az anyjához.

Magyarázat: A kisfiú korábban az anyja hitrendszerei és elvárásai szerint reagált. Ha a hitrendszereidet megváltoztatod, akkor egy újfajta valóságot tudsz majd megtapasztalni.

A világ a tükröd, fizikai síkon azt fogod megtapasztalni, amit tudat alatt hiszel.

Mit nyersz a Tudatszinkronizációval ?

  • Felismered hogyan működik a világ valójában
  • Megtanulod hogyan tudod megváltoztatni az életed
  • Megtanulod elfogadni, sőt szeretni önmagad
  • Rájössz mi az, ami miatt eddig esetleg nem sikerült úgy az életed, ahogy szeretted volna
  •  Megtanulsz tudatosan teremteni
  • Tudatossági szinted jelentős mértékben emelkedni fog
  • Ha elég eltökélt és kitartó vagy, megtapasztalhatod azt a tudatállapotot, amelyet a keleti vallások megvilágosodásnak neveznek.
  • Megtanulod hogyan tudsz megszabadulni azoktól a régi korlátoktól, melyek eddig a boldogságod útjában álltak

Időpontot foglalok

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Pin It on Pinterest