Egy középkorú hölgy, Kati keresett meg a problémájával. Elmondta, hogy nagyon gyakran szédül, és ez megkeseríti az életét. Már egy éve fennállt nála ez az állapot. Nagyon sok mindent megpróbált, eredmény nélkül. Végső elkeseredésében jött el hozzám. Elmesélte, hogy van neki egy másik problémája is, nevezetesen, hogy a felnőtt fia kb. egy évvel korábban elköltözött tőle. Azóta sokkal kevésbé tud a fiára támaszkodni, pedig senki másra nem számíthat, csak rá, hiszen a férjétől már régen elvált a hölgy, és a fiát is egyedül nevelte föl.

Elmondta továbbá, hogy pár évvel korábban elesett, és kificamította a bokáját. Azóta is fél az eleséstől. Alkalmaztuk nála a dualitás kiegyenlítő és a nyomógomb technikákat a probléma megoldása céljából. Hirtelen eszébe jutott, hogy három hónappal korábban szintén elesett! De ezt az információt az elméje elrejtette, és eddig a pillanatig nem engedte, hogy emlékezzen rá. [Vak folt]

A Biologika szerint a szédülés leggyakoribb oka a belsőfül elváltozása (különprogramja). Érzelmi tartalma: eséssel vagy egyensúlyozással kapcsolatos konfliktus, félek az eleséstől vagy a leeséstől.

Az eleséstől való félelme 1-től 10-ig terjedő skálán 10-es volt, és látszólag nem akart mérséklődni.

Ezután leteszteltük (a tudatalatti tartalmát tesztelni ingával, vagy kineziológiai típusú izomtesztekkel lehet, a tudatalatti pedig választ tud adni minden olyan kérdésre, amelyre igennel vagy nemmel lehet válaszolni) a következőt: „A szédülés az érdekemet szolgálja” – A válasz IGEN volt. „Jó szédülni” – itt is igen választ kaptunk.

Ez alapján már sikerült átlátni az esetet. A szédülést Kati agya arra használta fel, hogy segítséget, figyelmet és támogatást kapjon a fiától. Érdekes módon a tünetek pont azután kezdődtek, hogy a fia elköltözött otthonról és így Kati kevesebbet látta őt és jóval kevesebb segítséget és támogatást kapott tőle, mint korábban.

Ezután leástunk a tudatalatti hitláncolat gyökeréig. A következő hiteket találtuk: „Nekem senki sem segít”. „Támogatás nélkül nem tudok túlélni.”

Bingó! Hogyan lehet [a tudatalatti szerint] legegyszerűbben megszerezni és megtartani a túléléshez szükséges támogatást? Úgy, hogy fenn kell tartani a szédüléses tüneteket, hogy ezzel Kati a fiának a figyelmét ismét magára terelje, és megkapja a segítséget és a támogatást.

Miután ezt Kati megértette és a fenti káros hitrendszereket töröltük a tudatalattijából, valami megváltozott. Az eleséstől való félelme csökkent, megértette, hogy 3 hónappal korábban minden valószínűség szerint a saját elméje buktatta el annak érdekében, hogy még több figyelmet és támogatást kapjon a fiától. Később a szédüléses tünetek enyhültek. 2 hét múlva bekövetkezett a gyógyulási krízis a Biologika által leírt szédülési rohammal, majd a probléma végérvényesen megszűnt.

Mit nyersz a Tudatszinkronizációval ?

  • Felismered hogyan működik a világ valójában
  • Megtanulod hogyan tudod megváltoztatni az életed
  • Megtanulod elfogadni, sőt szeretni önmagad
  • Rájössz mi az, ami miatt eddig esetleg nem sikerült úgy az életed, ahogy szeretted volna
  •  Megtanulsz tudatosan teremteni
  • Tudatossági szinted jelentős mértékben emelkedni fog
  • Ha elég eltökélt és kitartó vagy, megtapasztalhatod azt a tudatállapotot, amelyet a keleti vallások megvilágosodásnak neveznek.
  • Megtanulod hogyan tudsz megszabadulni azoktól a régi korlátoktól, melyek eddig a boldogságod útjában álltak

Időpontot foglalok

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Pin It on Pinterest