Sokszor keresnek meg olyan emberek, akik saját bevallásuk szerint már mindent megpróbáltak problémáik megoldása érdekében. Akik a legkülönbözőbb módszereket és terápiákat próbálták már ki, mégsem sikerült semmilyen pozitív változást elérniük.

Ezeket a megoldhatatlannak tűnő problémákat az esetek zömében kiszolgáló mintázatok okozzák. Kiszolgáló mintázatnak nevezem azt a jelenséget, amikor a kliens egy hátrányos helyzetet vagy állapotot folyamatosan fenntart, mert az adott helyzetet a tudatalattija kedvezőnek véli. A kiszolgáló mintázatok legtöbb esetben a túlélést biztosítják az egyén számára – legalábbis a személy tudatalattija szerint.

A tudatalatti elsődleges feladata, hogy az ember túlélését biztosítsa. A kiszolgáló mintázatokat jó alaposan el szokta rejteni az elme, mivel azok általában kifejezetten a túlélést hivatottak segíteni. Ami pedig a tudatalatti szerint a túlélést segíti, azt természetesen körömszakadtáig próbálja védeni, és fenntartani.

 

A könnyebb érthetőség kedvéért ismerjük meg most András esetét.

András egy vállalkozó, aki azzal a problémájával keresett meg, hogy mostanában nem igazán megy úgy a vállalkozása, ahogy szeretné. Elmondta azt is, hogy már 3-szor ment csődbe eddigi élete során. Szerencsére ilyenkor jómódú szülei mindig kisegítették.

Alapvetően jólétben és gazdagság tudatban nevelkedett. Láttam, hogy nála a problémát nem a szülőktől átvett szegénység tudat jelenti.

Elmesélte azt is, hogy van egy öccse, aki 2 évvel fiatalabb nála, és mindig András volt a talpraesettebb, míg az öccse a gyámoltalanabb. Az öccse, aki állandó segítségre szorult, mindig megkapta a kiemelt figyelmet. Ezzel szemben András sokkal kevesebb figyelmet és törődést kapott gyermekkorától kezdve, mint az öccse.

Megkérdeztem tőle, hogy sokat betegeskedette gyerekkorában, illetve voltak e baleseti sérülései? Erre azt felelte, hogy kisgyerekként 3 hetente volt beteg, és 5 alkalommal szenvedett balesetet.

Elkezdtük tesztelni András tudatalattiját. A teljesség igénye nélkül, a következő hitrendszereket találtuk nála:

„Jó pénzt veszíteni.”

„Jó csődbe menni.”

„Jó bajba kerülni.”

„Akkor kapok figyelmet a szüleimtől, ha bajba kerülök.”

„Jó mindenemet elveszíteni, mert akkor figyelmet, törődést és odafigyelést kapok.”

 

Az egész hit-láncolat gyökere pedig a következő volt:

„Meg kell szereznem anyukám figyelmét ahhoz, hogy túl tudjak élni.”

„Anyukám figyelme nélkül nem tudok túlélni.”

 

További érdekesség, hogy anyukája beszámolója szerint András a születése előtt farfekvéses baba volt. Anyukája jelezte az orvos számára, hogy valami szerinte nincsen rendben, így az anyuka figyelme és odafigyelése megelőzött egy életveszélyes helyzetet.

Ekkor rögzült érzelmileg Andrásnál a fenti két gyökérhit. A fenti, káros és romboló hatású hitrendszereket töröltük András tudatalattijából. Azóta már 3 év telt el, és András vállalkozása újra szárnyal. Végre anyagi téren is elérte azokat az eredményeket, melyekről gyerekkora óta álmodott.

Mit nyersz a Tudatszinkronizációval ?

  • Felismered hogyan működik a világ valójában
  • Megtanulod hogyan tudod megváltoztatni az életed
  • Megtanulod elfogadni, sőt szeretni önmagad
  • Rájössz mi az, ami miatt eddig esetleg nem sikerült úgy az életed, ahogy szeretted volna
  •  Megtanulsz tudatosan teremteni
  • Tudatossági szinted jelentős mértékben emelkedni fog
  • Ha elég eltökélt és kitartó vagy, megtapasztalhatod azt a tudatállapotot, amelyet a keleti vallások megvilágosodásnak neveznek.
  • Megtanulod hogyan tudsz megszabadulni azoktól a régi korlátoktól, melyek eddig a boldogságod útjában álltak

Időpontot foglalok

június 2022
hét ked sze csü pén szo vas
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Pin It on Pinterest